4248
Aktivnih članova
8
Godina iskustva
2
Dobijene nagrade
VAŠA ZARADA

Plan zarade kroz našu kompaniju

U narednih nekoliko pasusa ćemo Vam na najlakši mogući način objasniti kako da dođete do pasivne zarade od 234.000 dinara mesečno. Odvojite 5 minuta i skoncentrišite se na naše objašnjenje kako bi lakše razumeli informacije i preneli dalje prijateljima.

Naš plan rada se zasniva na principu preporuke, odnosno kako je u narodu poznatu affilate marketing. Affiliate marketing je budućnost rada svih kompanija u cilju da svoju zaradu dele sa korisnicima njihovih usluga i da prošire informacije na najbolji mogući način. DTM program preporuke je napravljen u cetiri nivoa, svaki od nasih putnika u liniji može imati najviše 5 preporuka ispred sebe što zapravo predstavlja matricu 5x4. Prvi nivo čine naši putnici koje smo mi doveli ili ih je u sistem ubacila osoba koja je pre vas kupila poziciju, takozvani spilover. Sada kada mi imamo 5 putnika u prvoj liniji možemo im objasniti kako da svako od njih upiše još pet putnika, tako da će naša druga linija imati ukupno 25 putnika. Nakon što putnici iz druge linije urade isto i popune tih 5 pozicija, naša treća linija će imati ukupno 125 putnika i kada putnici iz trece linije popune svojih 5 id brojeva nasa cetvrta linije ce imati 625 id brojeva. To je sistem kada Vi aktivno svakog meseca na Vaš račun dobijate 234.000 dinara.U narednih par koraka Vam prikazujemo koliko novca ćete zaraditi


*BRZI BONUS

Od svakoga kome preporucite da pocne da otplacuje svoje buduce putovanje sa ratom od 1200 dinara, Vi dobijate instant bonus od 500 dinara. Potpuno je nebitno da li će biti postavljen u prvoj, drugoj, trećoj ili cetvrtog liniji

*PRVA ZARADA OD MATRICE

Od svakog Id broja ispod vas zakljucno sa cetvrtom linijom, Vi dobijate bonus od 100 dinara.

*DRUGA ZARADA OD MATRICE

Partnerski bonus koji iznosi 300 dinara od svih id brojeva ispod vas zakljucno sa cetvrtom linijom

*MATRIX

Matrix se sastoji od 4 dubine ili linije.
Niko od nas ne moze ispred sebe imati vise id 5 id brojeva.

PRIMER
PRVA linija 5 id brojeva
DRUGA linija 25 id brojeva
TRECA linija 125 id brojeva
CETVRTA linija 625 id brojeva
Kada se sve to sabere iznosi 780 id brojeva sa kojima vi delite ratu od 1200 dinara.

Maksimalno sto mozete da jednim ID brojem zaradjivati je 234000 dinara. (780 id brojeva ispod vas i od svakog imate po 300 din jer ste u partnerkom bonusu).

*Kada ulazite u partnerski bonus?

U trenutku kada sa svojim timom napravite vise od 155 ID brojeva (aktivnih) tada naredni mesec vise ne zaradjujete po 100 dinara od tih ID brojeva vec po 300 sto bi bio iznos oko 46500 dinara.